Mentoring

In lumina misiunii pe care ne-am asumat-o, de a ajuta specialistii din acest domeniu sa obtina recunoasterea deplina a meritelor lor, am ales si aceasta forma de dezvoltare pentru cei care doresc sa se perfectioneze continuu in aceasta profesie.
Noi rezonam foarte mult cu David Clutterbuck care spune ca mentorul este o persoana umila, inteleapta, interesata sa ajute, o persoana care are capacitatea de a nu se impune. Mentorul are un rol dual: el trebuie sa provoace si sa sprijine in acelasi timp. Trebuie sa fie persoana care nu te va lasa sa renunti asa usor.
Dorim sa ne simtim confortabil impreuna, sa fim rabdatori si receptivi, sa creem impreuna un mediu de invatare reciproca, de feedback si idei constructive.
Avand aceste valori, am gandit programul de mentoring sub forma unor intalniri regulate, gratuite, in care sa impartasim situatiile deosebite intalnite in exercitarea profesiei noastre si sa gasim impreuna abordari diferite, rezolvari si cai de actiune pe care singuri, prinsi in paradigma noastra, nu le-am fi putut vedea.
Vom aplica tehnici de coaching si consiliere, vom gandi impreuna planuri de imbunatatire si pasi mici pe care ii putem face pentru a avansa in directia obiectivelor noastre.
Se adreseaza celor in cautarea:
  • Unui cadru de exersare a abilitatilor de buyer
  • Unui spatiu de testare a unor idei noi, abordari sau cai inedite de actiune
  • Validarii si suportului la nivel profesional si personal
  • Explorarii diverselor aspecte legate de increderea in sine, punctelor forte, stilului propriu ca si buyer care pot afecta procesul de achizitii si practica in general
  • Unei comunitati alaturi de care sa cresti si sa contribui la dezvoltarea culturii de achizitii in Romania