“Ma bucur ca am putut participa la acest training si cu siguranta voi participa si la urmatoarele (voi cere buget special). Trainingul ma va ajuta atat la locul de munca cat si pe plan personal, deci am de castigat pe doua planuri. Am invatat multe concepte care cu siguranta imi vor usura munca si astfel, alocandu-mi mult mai bine si corect resursele, voi finaliza task-urile cu o mai mare rata de success, intr-un timp mai scurt.
In urma acumularii de informatii noi privind procedura corecta de achizitii mi-am recapatat increderea si motivatia pentru care iubesc acest rol si responsabilitatile din achizitii.”
“Trainingul va va ajuta in imbunatatirea relatiilor de munca atat la nivel intern cat si extern si sper ca toate acestea sa se reflecte la sfarsitul anului in rezultatele companiei, mai ales cand se va discuta despre analiza cheltuielilor.”
“Este cursul care te face sa iti consolidezi cunostintele in domeniul achizitiilor sit e formeaza ca viitor buyer din punct de vedere al limbajului si modul de comunicare cu ceilalti.”
“Dupa cele 3 zile sunt sigura ca voi reusi sa aduc idei noi in companie si sa imi imbunatatesc statutul. “
“Cursul m-a ajutat sa imi dezvolt capacitatea de a face selectia furnizorilor in mod optim, in vederea maximizarii profitului si reducerea pierderilor.”
“Super trainer (Alina) si super coach!”
“Transmit ,de asemenea ,cele mai bune impresii ale participarii la training.A fost ocazia de a-mi verifica si completa cunostintele in acest vast domeniu .Consider ca poate constitui baza unui nou inceput in domeniul purchasing-ului ,si nu numai!A fost ocazia unui schimb de experienta in acest domeniu ,dar si de opinii cu colegii si prietenii participanti.Desi a fost prima participare la un curs in acest domeniu , comparativ cu alte participari la training-uri din alte nise pe care le-am abordat in cariera,consider ca il pot recomanda oricarui potential participant ,avand ca baza structura ,continutul ,modul de abordare si , nu in cele din urma , interactiunea cu participantii(per global participanti ,dar si individual).Am convingerea ca, ori de cate ori se va mai ivi un nou prilej,il voi lua in seama cu maxima seriozitate.”
“Acest curs a fost antrenant si deschis astfel ca, am aflat informatii noi atat de la trainer cat si de la colegi. Consider ca punctele forte ale acestui training au fost exercitiile si modul de abordare al trainerului. M-a ajutat la sistematizarea unor informatii dobandite in timp, aflarea unora noi, stabilirea de contacte. Il recomand tuturor celor care vor sa inceapa o cariera in domeniul achizitiilor! De asemenea m-a ajutat foarte mult pe plan personal intrucat acum am o viziune mult mai clara despre ce reprezinta o achizitie in orice domeniu.”