Training unic în România, adresat exclusiv profesioniștilor din achizițiile IT, software și hardware, ce combină experiența unică de training a Purchasing Training SRL cu expertiza în IT procurement și software development a Lean Software Solutions SRL .

Transformarea digitală a companiilor accelerează creșterea cheltuielilor de bunuri și servicii IT. 

Transformarea digitală cuprinde, printre altele, utilizarea inteligenței artificiale, automatizarea proceselor și mutarea datelor în cloud. Aceste procese pot fi susținute prin cheltuieli strategice, hardware și software.

Investiția în trainingul Strategic sourcing, negotiation and contracting skills for IT buyers generează ROI, reducere de costuri, reducerea riscurilor și o valoare mai mare obținută în negocierile cu furnizorii IT.

Înscrierile se fac prin email la adresa: alina.ionita@purchasingtraining.ro
Pentru informații suplimentare sunați la 0723.302.646

Gândit sub forma a trei module, cursul Strategic sourcing, negotiation and contracting skills for IT buyers parcurge cele trei etape esențiale ale procesului strategic de achiziții:

  • IT Strategic Sourcing demarează procesul cu analiza nevoii și a oportunității achiziției, prin prezentarea categoriilor IT, continuând cu prezentarea raporturilor de putere dintre cumpărători și furnizorii de soluții IT, punct esențial al deciziei de ofertare competitivă vs negociere directă. Modulul prezintă caracteristicile achiziției de bunuri și de servicii IT, prezentând strategii de achiziții de succes în achizițiile IT, în scopul eliminării riscurilor achizițiilor IT, a reducerii TCO și maximizării securității achiziției. Scopul modulului este deprinderea modalității de redactare a specificațiilor IT și selectarea furnizorului optim de soluții IT, hardware & softwar

  • IT Negotiation continuă procesul cu expunerea comportamentelor și stilurilor de negociere în achizițiile de IT, HW&SW, purtând cursantul prin tehnici și mutări competitive specifice negocierii în poziție de putere dar și prin tactici de negociere din poziție de slăbiciune. Modulul își propune crearea de valoare prin reducerea biasului “plăcintei fixe”, prin înțelegerea și eliminarea efectelor mentale ce ne abat de la raționalitate în negocierea din achiziții. Scopul modulului este deprinderea strategiilor optime de negociere a proiectelor IT, rezolvarea motivațiilor conflictuale și punerea bazelor unor relații colaborative cu furnizorii IT.

  • IT Contracting închide procesul de achiziție cu o tematică ce urmărește înțelegerea conceptelor de licențiere și suport, de mentenanță și upgrade, de update și management al schimbărilor, conducând cursantul prin clauzele esențiale ale contractelor de achiziții IT, abordând discuți despre SLA, răspunderea contractuală, remedii și strategia de ieșire din contract. Modulul își propune clarificarea tipurilor de licențiere și responsabilitățile contractuale specifice, precum și elucidarea etapelor post contractuale, a SOW și documentației specifice implementării soluțiilor IT.

Lean Software Solutions „Lean Soft”, partenerul nostru în acest training, este o companie care activează în domeniul IT. Lean Soft oferă o gamă completă de servicii și soluții software web si mobile, folosind tehnologii moderne, adresate companiilor care își doresc optimizarea fluxurilor interne, reducerea costurilor, micșorarea timpilor de procesare al activităților intreprinse de salariații companiei, cresterea vizibilițătii la datele din cadrul companiei, optimizeaza proceselor decizionale prin fluxuri de aprobare electronice și acces la rapoarte în timp real.

Lean Soft a dezvoltat și implementat cu succes una dintre cele mai coerente aplicații de procurement din piață, prin module specifice precum: eProcurement, eDemand, eBudget,  eContract, eOrder, eInvoice.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Informații suplimentare

Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierii.

Atenție, locurile sunt LIMITATE, vom forma o grupă mică, pentru a putea lucra efectiv și eficient

 

Date susținere training:  

6 sesiuni Online & Live

Septembrie- Octombrie 2024

Orar 9.00-13.00

Oferta și politica de reduceri

Tarif standard:

980 EUR / participant

 

Oferta conține: 

 

Tarif înscriere timpurie:

840 EUR/participant

pentru înscrierea până în data de  

30 martie 2024

 

Tarif pentru cursanții anteriori:

Cursanții anteriori ai Purchasing Training beneficiază de o reducere de 25% din tariful standard, tariful preferențial fiind de

             720 EUR / participant

 

 

Înscrie-te acum la acest curs.

Trimite un email la:

alina.ionita@purchasingtraining.ro

Pentru informații suplimentare sunați la 0723.302.646