Ne dorim sa impulsionam antreprenoriatul sa recunoasca importanta pe care un personal talentat si instruit in Managementul Strategic al Achizitiilor si Managementul Strategic al Furnizorilor il are in mentinerea avantajului competitiv, in crearea de valoare adaugata si in cresterea profitabilitatii.
Vrem sa marcam trecerea de la o abordare tactica la una strategica a achizitiilor si a relatiilor cu furnizorii, de la o abordare extrinseca la una intrinseca, aliniata cu viziunea, misiunea si obiectivele strategice ale organizatiei.
Credem in specialisti, de aceea, oferta noastra de servicii este centrata in jurul Achizitiilor. Ne-am dezvoltat organic, de la traininguri in domeniul Achizitiilor, la coaching, consultanta si mentoring.

 

 

Traininguri

Cursurile noastre sunt elaborate de profesionisti in domeniu, intr-un mod in care sa parcurga toate subtilitatile profesiei.

 

 

Coaching

Munca unui coach adevarat este o munca de minerit…. o munca de indepartare a zgurii, stratificatiilor si impuritatilor… in cautarea a ceva ce noi detinem deja, ceea ce ne face integri si fericiti: solutia si vointa de a face ceea ce iti doresti.

 

 

Consultanta

Toata experienta noastra in achizitii, acumulata cu straduinta si perseverenta o punem acum la dispozitia celor interesati sa beneficieze, prin intermediul unui management strategic al achizitiilor si al relatiilor cu furnizorii, de o sursa importanta de profit si de o mai mica vulnerabilitate in lantul de aprovizionare.

 

 

Mentoring

Se spune ca un om poate obtine orice in viata daca ajuta suficient de multa lume sa obtina ceea ce isi doreste.